PROJEKTER 

BuddingeBO - Lejelejligheder

BuddingeBO er et hus, der kombinerer privat- og fællesliv. Den moderne ejendom består af fuldt udstyrede, lyse og energiansvarlige private lejelejligheder. Lejlighederne er suppleret med en række fælles faciliteter, såsom fælles køkken og opholdsrum og fælles have, som alle beboere kan nyde godt af.

Greve Strandvej 57

Buddinge Hovedgade 148

I forbindelse med en ombygning til to moderne lejligheder, er huset opgraderet både konstruktivt, energimæssigt og æstetisk.

Begge lejligheder i denne nyrenoverede ejendom er udlejet. 

Svend Aagesens Allé 10B-D

I projektet transformeres en grund, som før har været brugt til mindre erhverv til nu at kunne give plads til en ny boligbebyggelse. Nærværende skitseforslag indeholder ungdomsboliger, ældreboliger, boenheder til unge med særlige behov samt boenheder til fysisk- og psykisk handicappede.

Svend Aagesens Allé 10A

Kløverbladsgade 37-39

Kløverbladsgade 37-39 er en ejendom fra år 1903 med 5 lejligheder og et uudnyttet baghus på i alt 217 kvadratmeter. Ejendommen ligger i det gamle kvarter i Valby, med BIG, Kapselfabrikken og Ny Ellebjerg station som naboer. Området er i rivende udvikling, med nybyggeri og byfornyelse med afsæt i lokalplanen fra år 2010.

Bagsværd Hovedgade 162

I dette projekt transformeres forhuset til 1 erhvervslokale og 2 boliger.

Kong Georgs Vej 5 - Vedbæk

Ejendommen er under udvikling. 

KONG GEORGS VEJ 5

FREDERIKSBERG

Ved ombygningen vil bygningen blive totalrenoveret. Generelt vil dette ske med stor respekt for bygningens eksisterende arkitektoniske udtryk. I landløsningen er der taget udgangspunkt i de eksisterende rumligheder og konstruktioner, således at disse bevares i videst mulige udstrækning.

Jersie Skole

Visionen er at skabe en ny grøn landsby, der skaber en ny sammenhængskraft i området mellem Jersie Landsby og Jersie Strand. Projektet forestilles således udviklet i tæt kontakt med brugere og lokale interessenter.

DALGAS BOULEVARD 48

SOLRØD STRANDVEJ 29

Digemosevej 3

Solgt til FORS A/S

Nordre Ryevej 50

Vejbjerggårdsvej 6 

Mitoflex ApS, Svend Aagesens Alle 10B, 2650 Hvidovre, Tlf.: +45 52 51 00 00, email: brev@mitoflex.dk, cvr: 17374281

  • Facebook