BuddingeBO

Bo i et bæredygtigt fællesskab sammen med dine venner

8 lyse og bæredygtige lejligheder med et elegant udtryk 

Fællesskab, når du ønsker det 

 

BuddingeBO er et hus, der kombinerer privat- og fællesliv. Den moderne ejendom består af fuldt udstyrede, lyse og energiansvarlige private lejligheder. Lejlighederne er suppleret med en række fælles faciliteter, såsom fælles køkken og opholdsrum og fælles have, som alle beboere kan nyde godt af.

 

Den grønne og bæredygtige ejendom skaber gode og trygge rammer for et sundt liv med plads til en række fællesaktiviteter, baseret på lyst og interesser. Vi tror på, at et godt hjemmemiljø opstår i et samspil mellem en række faktorer: æstetik, fysisk komfort, beboernes oplevelse af selvbestemmelse og adgang til sociale netværk. I BuddingeBO har vi stort fokus på at skabe de bedste rammer for beboernes trivsel.

 

Som beboer i BuddingeBO vil du have mulighed for at mødes med de andre beboere i det store fælles køkken, hvor I kan lave mad og spise i fællesskab. Herudover kan fællesrummet benyttes til sammenkomster, hyggeklubber og som værksted for fælles projekter. Tryghed og det gode naboskab er på denne måde en naturlig del af at bo i BuddingeBO sammen med folk man holder af. Det er samtidig en positiv effekt, der er med til at øge livskvaliteten i fællesskabet, uden at det bliver forpligtende for den enkelte.

Den gode beliggenhed giver mulighed for aktiviteter som museumsbesøg, hobbyklubber, motionsklubber mm. Det er kun lysten og fantasien, der sætter grænser.

Boligtype

Størrelser

Antal boliger

Antal rum

Antal etager

Priser

Fakta

Lejelejlighed

8

2-3 værelser

52-95 m2

Kælder - 2. sal

Fra kr. 10.000

Det lyse og åbne kælderrum er til fælles brug.

Bygget med omtanke

 

BuddingeBO er bygget efter den nyeste energiteknologi og med bæredygtige elementer. Vi gør alt for at leve op til vores ansvar om at passe på vores planet ved at vælge materialer som er genanvendelige og har en meget lang levetid. Vi lever i en verden med knaphed på ressourcer og stigende temperaturer, hvorfor det er mere afgørende end nogensinde at tage højde for, om materialerne kan fornys og hvilket klimaaftryk de efterlader. BuddingeBO bygges med massivtræselementer produceret med meget lav Co2 udledning. Vi anvender miljøcertificerede materialer som ikke udleder farlige gasser og som giver et godt indeklima.

 

Boligoversigt BuddingeBO

Ledig
Ledig
Ledig
Ledig
Ledig
Ledig
Ledig
Ledig

Deltag i info-mødet den 30. marts 2019

Læs mere om begivenheden på vores Facebook-side

  • Facebook

Mitoflex ApS, Svend Aagesens Alle 10B, 2650 Hvidovre, Tlf.: +45 52 51 00 00, email: brev@mitoflex.dk, cvr: 17374281

  • Facebook